Om oss  

Vi har siden 2012 utviklet og regulert flere ulik prosjekter.

I samarbeid med Trysil kommune utviklet og regulerte vi Trysil Superpark, familiepark på 200 mål inklusive 30 000 m2 leilighet/næringsbebyggelse. Regulering vedtatt I Trysil kommune 2014.

Trysil Superpark.

Initiativtakere til utvikling av Birkeby, naturpark og bærekraftig fjellandsby på Sjusjøen i samarbeid med Ringsaker Almenning. Regulert 800 mål parkområde, 450 leiligheter inklusive 2000 m2 næringsarealer mm. Regulering vedtatt i Ringsaker kommune 2019.

Birkeby.

Sperillens Kolonihager, 400–500 kolonihagehytter inklusive hotell, båthavn, naturpark mm. Pågående regulering i samarbeid med grunneier. Planutkast er godkjent av Ringerike kommune. Detaljregulering forventes vedtatt i løpet av 2023.

Sperillens Kolonihager.

I tillegge har vi regulert, utviklet, markedsført og solgt flere mindre tomteområder med totalt nærmere 100 nøkkelferdige fritidshytter/leiligheter i østlandsområdet. Frem til 2022 har vi omsatt tomter og fritidsboliger for nærmere 250 MNOK. www.trybygg.no

Stadig økende kostnader på hytter som er tilknyttet offentlig strøm, vann og avløp gjør at vi jobber med alternative måter å utvikle tomteområder. Vi har nå fokus på en mer miljøvennlige og bærekraftig utvikling av tomteområder, med hytteløsninger som krever minimale naturinngrep.

Ønsker du mer informasjon om Eco Tomteutvikling, Ecohytter eller Ecomodul så ta kontakt med oss for en hyggelig prat.

Hans Bakker

Hans Bakker er daglig leder i Ecohytter AS og Ecomodul AS. Han er ansvarlig for utvikling, markedsføring og salg av alle våre prosjekter. Hans er utdannet ved Høgskolen i Lillehammer og har jobbet over 20 år med utvikling, markedsføring og salg av fritidsboliger i inn- og utland.

Tlf. 911 13 949
hans@ecoco.no

Thomas Aas

Thomas Aas er daglig leder for Eco Tomteutvikling AS og er ansvarlig for tilrettelegging av tomter og følger opp byggeprosessen med utførende entreprenør. Thomas er utdannet eiendomsmegler og har jobbet 12 år som megler/daglig leder. De siste årene har Thomas drevet med utvikling og gjennomføring av flere boligprosjekter.

Tlf. 900 85 933
thomas@ecoco.no